RegioBank Uitgeest

Lenen:
Precies zoals het u uitkomt! Van een Persoonlijke Lening tot een krediet op uw Privérekening of een Doorlopend Krediet. U leent tegen aantrekkelijke, voordelige tarieven en duidelijke voorwaarden. Bovendien kunt u de aflossing flexibel regelen.

Sparen:
Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening.

Zilvervloot Sparen - tot 10% premie:
Met Zilvervloot Sparen krijgt u altijd een goede variabele rente. En op de 18e verjaardag krijgt uw kind een premie over de hele inleg. Die premie kan oplopen tot maximaal 10%. Dit betekent meer dan € 1.000 extra spaargeld, bovenop de gewone rente. U kunt de rekening meteen openen bij de geboorte. Later mag ook. In ieder geval voordat uw kind 16 jaar is. Heeft u de rekening eenmaal geopend, dan mag de hele familie meesparen: oma's, opa's, ooms en tantes. Samen kunt u jaarlijks tot € 600 inleggen.

In het kort:
Extra premie van 1% voor elk spaarjaar tot maximaal 10%.
Aantrekkelijke variabele rente.
Leuk welkomstcadeau.

Beleggen:
Omdat we onderdeel zijn van de Volksbank kunt u ook op het gebied van beleggen alle kanten op. We bieden u een compleet aanbod beleggingsfondsen tegen een van de laagste tarieven in de markt. Met uiteraard alle mogelijkheden om te beleggen via internet of via de telefoon.

Betalen:
U profiteert bij ons van het gemak van een veelzijdige rekening waarmee u altijd en overal uw bankzaken kunt regelen. U kunt met onze Privérekening gebruik maken van alle betaalmogelijkheden die u maar wenst. Denk aan pinnen en betalen met de Wereldpas met Chipknip of een Azur Mastercard/Visa Card voor nog meer betaalgemak. En dankzij Internet Bankieren kunt u dag en nacht bij ons terecht voor allerlei dagelijkse bankzaken. Waar ter wereld dan ook: thuis, op het werk of zelfs tijdens de vakantie.